9ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΙΣ 21 Απριλίου 2024 στην Ρόδο

Στις 21 Απριλίου του 2024 θα πραγματοποιηθεί ο 9ος κι επόμενος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου, ανανεώνοντας το ετήσιο μοναδικό ραντεβού με την παγκόσμια δρομική κοινότητα!

Με μία νέα αφετηρία την επιτυχία του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε

τον περασμένο Απρίλιο, με πάνω από 3.000 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η Οργανωτική Επιτροπή έκανε τα πάντα ο αγώνας να αποτελέσει και πάλι μία μεγάλη «γιορτή» για το διεθνές δρομικό κίνημα.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κα. Μαριέτα Παπαβασιλείου, δήλωσε: «Η επιτυχημένη ολοκληρωτική επιστροφή του Μαραθωνίου Ρόδου, όπως ακριβώς θέλαμε, ύστερα από μία αναγκαστική παρένθεση λόγω της πανδημίας του Covid-19, μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

Αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα, φέτος τον Απρίλιο, ξεκινήσαμε την προετοιμασία για τη διοργάνωση του 2024, που πιστεύουμε ότι θα καταρρίψει ξανά όλα τα ρεκόρ. Στόχος μας είναι μια καθ’ όλα άρτια διοργάνωση μέσα σε μία ζεστή και πανηγυρική ατμόσφαιρα. Με την ευκαιρία, προσκαλώ τους δρομείς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη Ρόδο, να τρέξουν σε αυτή τη μοναδική παραθαλάσσια διαδρομή και να συνδυάσουν, αθλητισμό, ήλιο και θάλασσα, γνωρίζοντας από κοντά

τη φιλοξενία και τις ομορφιές της Ρόδου σε μία ξεχωριστή εποχή του χρόνου».

 -Οι εγγραφές για τον 9ο Μαραθώνιο της Ρόδου έχουν ήδη ανοίξει για τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/ 

The event is finished.

Date

21 Απρ 2024
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Location

Ρόδος
QR Code
Μετάβαση στο περιεχόμενο