Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ του Περιφερειάρχη και της αναδόχου εταιρείας που αναλαμβάνει την λειτουργία και συντήρηση του Φράγματος Γαδουρά, 42 χρόνια μετά την προμελέτη του έργου.

Γιώργος Χατζημάρκος: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τη Ρόδο. Σε λιγότερο από 36 μήνες κερδίσαμε ένα στοίχημα που από πολλούς θεωρήθηκε παράτολμο και χαμένο»

Ανάδοχο για την λειτουργία του απέκτησε το έργο του Φράγματος Γαδουρά Ρόδου, μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας που η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου διενήργησε για τον σκοπό αυτό, αρχής γενομένης τον Μάιο του 2016.

Το μεγαλύτερο έργο της τελευταίας εικοσαετίας στο Αιγαίο, καθίσταται πλέον εκτός από τεχνικά ολοκληρωμένο, λειτουργικό και ανταποδοτικό, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και της τοπικής κοινωνίας.

Η σύμβαση για την εκτέλεση της παροχής υπηρεσιών με τίτλο «Καθημερινή Διαχείριση, Λειτουργία και Συντήρηση του έργου: Ύδρευση Ρόδου από το Φράγμα Γαδουρά», υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ Γιάννη Μαργιώλου.

Αντικείμενο της παροχής υπηρεσιών αποτελεί η αποδοτική λειτουργία, συντήρηση, επισκευή, παρακολούθηση και συνολική ευθύνη της Καθημερινής Διαχείρισης, Λειτουργίας και Συντήρησης του έργου: Ύδρευση Ρόδου από το Φράγμα Γαδουρά, η αυστηρή τήρηση των περιβαλλοντικών όρων και των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των Εγκαταστάσεων, και η μέριμνα για τις εγκαταστάσεις του περιβάλλοντος χώρου.

Η σύμβαση περιλαμβάνει : Συνέχεια 

image_print