Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου Ρόδου και ΔΕΥΑΡ, για την υδροδότηση της πόλεως Ρόδου από το Φράγμα Γαδουρά.

Γιώργος Χατζημάρκος: «Είναι ευεργέτημα να σου επιτίθενται με τέτοια σφοδρότητα, γιατί είναι προφανές ότι το μέγεθος της επίθεσης που δεχτήκαμε, είναι απολύτως ανάλογο και αντίστοιχο με το μέγεθος της επιτυχίας»

 

Με το βλέμμα στραμμένο στην ταχύτερη δυνατή έναρξη της β΄ φάσης του μεγάλου έργου του Φράγματος Γαδουρά, που θα υδροδοτήσει στα επόμενα χρόνια ολόκληρο το νησί, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου,  η υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου Ρόδου και ΔΕΥΑΡ, για την υδροδότηση της πόλεως Ρόδου από το Φράγμα.

Την Προγραμματική Σύμβαση συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, Αλέξανδρος Μανωλάκης. Παρόντες κατά την υπογραφή ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα & Γαστρονομίας, Φιλήμονας Ζαννετίδης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, Δημήτρης Καρατζιάς.

Της υπογραφής προηγήθηκε η κοινοποίηση στην Περιφέρεια της Πράξης 290/2017, του Ζ΄ Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την οποία ελέγχθηκε και εγκρίθηκε η Προγραμματική Σύμβαση που ψηφίστηκε από τα συλλογικά όργανα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου και της ΔΕΥΑ Ρόδου.    Συνέχεια 

 

image_print