ΘΕΜΑ:  Υπαγωγή επενδύσεων στον Αναπτυξιακό Νόμο

Υπεγράφησαν από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, ύστερα από εισήγηση  του Τμήματος Κινήτρων Περιφερειακής Ανάπτυξης, οι αποφάσεις ολοκλήρωσης και έναρξης παραγωγικής λειτουργίας των παρακάτω επενδύσεων που  είχαν υπαχθεί στις διατάξεις του αναπτυξιακού νόμου 3299/04:

 

  1. Ολοκλήρωση επένδυσης της εταιρείας "ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΤΟΣ & ΑΛΦΡΕΔΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ  Α.Ε" με αντικείμενο τον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής του Ξενοδοχείου  SOLEMAR  3*, δυναμικότητας 194 κλινών, στην περιοχή Ιξιά της Ρόδου.
  2. Ολοκλήρωση επένδυσης της εταιρείας "ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Α.Ε" με αντικείμενο τον εκσυγχρονισμό του Ξενοδοχείου ‘‘MAJESTIC’’, 2* δυναμικότητας 148 κλινών, στην πόλη της  Ρόδου.
  3. Ολοκλήρωση επένδυσης της εταιρείας "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΛΛΑΣ Α.Ε" με αντικείμενο τον εκσυγχρονισμό του Ξενοδοχείου  ΜΑΤΙΝΑ ΠΕΥΚΟΣ  3*, δυναμικότητας 254 κλινών, στην περιοχή Πεύκοι της Ρόδου.

 

Επίσης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει τους επενδυτές ότι η επόμενη περίοδος για υποβολή αιτήσεων για  υπαγωγή επενδυτικών προγραμμάτων στο νέο αναπτυξιακό νόμο 3908/11  είναι το χρονικό διάστημα από 1-10 -11 μέχρι και  30 -10 – 11.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Επενδυτών, το οποίο είναι αρμόδιο για την ενημέρωση και την παραλαβή των αιτημάτων των επενδυτών, στα τηλέφωνα 2241036200 και 2241026182.

image_print