"Ποδαρικό" στη νέα θητεία από τη Δήμαρχο Φολεγάνδρου

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος συναντήσεων του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τους αιρετούς του α' βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τη νεοεκλεγείσα Δήμαρχο Φολεγάνδρου Ευθαλία Παπαδοπούλου υποδέχθηκε χθες στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος δέχθηκε τα συγχαρητήρια της νέας Δημάρχου για την εκλογή του και ανταπέδωσε με ευχές για κάθε επιτυχία στο έργο της στη διοίκηση του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν όλα τα ζητήματα που άπτονται του στόχου της αναπτυξιακής προοπτικής του νησιού με έμφαση στα έργα υποδομών με τη Δήμαρχο να ζητά τη συνδρομή και τη συνεργασία της Περιφέρειας για την επίτευξή τους.

Η κα Παπαδοπούλου ευχαρίστησε τον κ. Λεονταρίτη για τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας  στην επίλυση προβλημάτων της Φολεγάνδρου κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το αδιάλειπτο και ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα συνεχιστεί και στη νέα θητεία της Περιφερειακής Αρχής.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει ούτε μια ημέρα χαμένη και οι σχεδιασμοί της Δημοτικής Αρχής θα υποστηριχθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό, τονίζοντας πως η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου « συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επαφές με τους αιρετούς α’ βαθμού του νομού μας, ιδιαίτερα με αυτούς που εκπροσωπούν τα μικρά νησιά, τα οποία και συνεπικουρεί για την ολοκλήρωση απαραίτητων έργων που θα συμβάλλουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής».