ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Πλατεία Ελευθερίας, Ρόδος 85100 – τηλ. 22413.60510,556 φαξ: 22410. 74200

email: f.hatzidiakos@pnai.gov.gr

Αντιπεριφερειάρχης

 

                                         

                                                               Ρόδος, 22 Αυγούστου 2013                                                       

 

Τις οικογένειες του κ. Τρύφωνα Θεοχάρη και του κ. Νίκου Παπαδίκου από την Κύπρο, οι οποίες επισκέπτονται το νησί της Ρόδου κάθε χρόνο από το 1993, βράβευσε σήμερα στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη κα. Λίτσας Φτακλάκης.

 

Ο κ. Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στους δεσμούς φιλίας μεταξύ των Ελλήνων και των Κυπρίων, οι οποίοι είναι αρκετά ισχυροί και επισήμανε πως η βράβευση είναι ένδειξη όχι μόνο της εκτίμησης της Περιφέρειας για την προτίμηση τους, αλλά και απόδειξη των άρρηκτων δεσμών μεταξύ των δυο λαών. Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους Κύπριους για την προτίμηση τους, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, προτρέποντας τους να τα επισκεφθούν.

 

Οι Κύπριοι επισκέπτες τόνισαν πως η Ρόδος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για τους Κύπριους, ενώ επισήμαναν πως η δρομολόγηση ακτοπλοϊκών και αεροπορικών διασυνδέσεων μεταξύ της Κύπρου με τη Ρόδο, θα συνέβαλε στην κατακόρυφη αύξηση των Κύπριων επισκεπτών.

 

Ο κ. Χατζηδιάκος με την κα. Φτακλάκη συμφώνησαν με την παραπάνω παρατήρηση και ενημέρωσαν τους επισκέπτες πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διερευνά τη δυνατότητα δρομολόγησης απευθείας πτήσεων μεταξύ Ρόδου και Κύπρου.

 

Φεύγοντας οι Κύπριοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου

 

Φώτης Χατζηδιάκος

 

 

image_print