Η πρώτη δημόσια ανακοίνωση της παράταξης του κ. Γιάννη Μαχαιρίδη από τα έδρανα της αντιπολίτευσης εδώ και τρία χρόνια, όλως περιέργως, αφορά την απόπειρα προάσπισης μιας προσβλητικής, αφύσικα προκλητικής, αναιδούς, υστερικής και τραμπουκικής συμπεριφοράς της συνεργάτιδας του Ελευθερίας Φτακλάκη. 

Σε μια εποχή που τα καθημερινά θέματα που πλήττουν τον τόπο είναι αναρίθμητα,  η παράταξη του Γιάννη Μαχαιρίδη, αποφάσισε να βγει από τη νιρβάνα, την απάθεια του θεατή και την αφωνία της, για να ασχοληθεί και να υπερασπιστεί το “ιερό της δικαίωμα” της συνεργάτιδάς του στην πρόκληση και την ασυδοσία. 

Στην ψευδή περιγραφή που συνοδεύει την ανακοίνωση της παράταξης Γιάννη Μαχαιρίδη, περί τήρησης νομιμότητας και αιτήματος συζήτησης των θεμάτων που αφορούν άλλη εταιρεία από αυτή της οποίας το ΔΣ συνεδρίαζε, δεν μπορεί κανείς φυσιολογικός άνθρωπος να απαντήσει χωρίς να αναγκαστεί να ακολουθήσει το επίπεδο της επιτιθέμενης και μαινόμενης συνεργάτιδάς του.

Να την χαίρεται, να την υπερασπίζεται και να την στηρίζει , χωρίς βέβαια να προβάλει και την δημόσια απαίτηση να υφιστάμεθα όλοι την χυδαιότητα τέτοιων συμπεριφορών. 

Σε ότι αφορά τα μελοδραματικά περί γυναικείων οργανώσεων, ευτυχώς υπήρξαν μάρτυρες και είναι πολλοί. 

image_print