Ξεχωριστή θεατρική παράσταση είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Ροδίτες το Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για το θεατρικό έργο «Αλέξης Ζορμπάς» του Ν. Καζατζάκη που παρουσίασε η θεατρική ομάδα της αδελφότητας Κρητών Ρόδου σε σκηνοθεσία Γιάννη Φλώρου.

Το υποκριτικό ταλέντο των ερασιτεχνών ηθοποιών, η ροή της παράστασης και ο κοινωνικός σκοπός (ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου και οικογένειας με παιδί σοβαρά άρρωστο) γέμισε τις ψυχές των θεατών με αισθήματα πνευματικά και ηθικά, όπως χαρακτηριστικά ανάφερε και ο Πρόεδρος της Αδελφότητας ο κ. Γιάννης Νιωτάκης «Η ψυχή μας έχει ανάγκη από όμορφα πράγματα και όμορφα συναισθήματα, έχει ανάγκη από τις μικρές «ενέσεις» που δημιουργούνται από τις ευγενικές προθέσεις των ανθρώπων, την αγάπη και τον σεβασμό στον συνάνθρωπο μας, τα αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που έχει η κοινωνία μας».

Παρούσα στην θεατρική παράσταση ήταν η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κα Δέσποινα Μουτάφη, η οποία εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου, ευχαρίστησε και συνεχάρη την Αδελφότητα Κρητών που για δεύτερη φορά έμπρακτα αλλά και ηθικά, στηρίζει την δομή και κατ’ επέκταση τις 250 οικογένειες που κάθε μήνα ανακουφίζονται μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Για άλλη μία φορά η κα  Μουτάφη ευχαρίστησε όλη τη κοινωνία που με κάθε τρόπο προσπαθεί να ανακουφίσει συνανθρώπους μας που την δεδομένη χρονική περίοδο δοκιμάζονται σκληρά.

image_print