Στ. Καζούλη 18, Ρόδος, τηλ: 2241078315, 2241039530

 e-mail: arsinoi_panakeia@yahoo.gr

URL: www.panakeia.org.gr

 

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ασθενών με άνοια «Αρσινόη» της εταιρείας «Πανάκεια» και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Τομέας Κοινωνικής Μέριμνας) συνδιοργανώνουν και σας καλούν στην εκδήλωση με τίτλο «Στα Τραγούδια θα σε βρω», στο θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 το απόγευμα.

 

Η μουσική εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Τρίτη Ηλικία (1 Οκτωβρίου) έχοντας ως κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε θέματα τρίτης ηλικίας, αλλά και την προβολή των διαγενεακών σχέσεων.

 

Στη διάρκεια της παράστασης θα ακουστούν τραγούδια από τα παλιά που θα ξυπνήσουν αναμνήσεις, καθώς και σύγχρονα τραγούδια μέσα από τα οποία θα  συναντηθούν οι δύο γενιές, οι παππούδες – γιαγιάδες με τα εγγόνια τους. Επιπλέον θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό με ενημερωτικά σποτ. Συμμετέχουν:

–          Μικτή Χορωδία και  Μαντολινάτα του ΔΟΠΑΡ της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων

–          Παιδική χορωδία του ΔΟΠΑΡ της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων

–          χορωδία ΚΑΠΗ Ρόδου

υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Φλώρας Πελεκάνου

 

Είσοδος ελεύθερη

                       

Με τη στήριξη:

Δημοτικός οργανισμός Πολιτισμού και Άθλησης Ρόδου (ΔΟΠΑΡ)

ΧΕΝ Ρόδου

Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητηνίας «Η Κάστελλος»

 

Χορηγός επικοινωνίας:

Ραδιόφωνο Λυχνάρι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – 25 Σεπτεμβρίου 2023
https://www.pnai.gov.gr/archives/oldposts/to-kentro-imerisias-frontidas-asthenon-me-anoia-arsinoi-kai-i-perifereia-notiou-aigaiou-sas-kaloun-stin-ekdilosi-me-titlo-sta-tragoudia-tha-se-vro