Τα συγχαρητήριά του για τη μεγάλη επιτυχία του Α.Σ. «Δωδεκάνησος» που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ με καρότσι, απέστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος αναφέροντας τα εξής:

 «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μπάσκετ με καρότσι του Α.Σ. Δωδεκάνησος για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, καθώς και ένα μεγάλο μπράβο στις οικογένειες και στους φίλους τους που τους στήριξαν σε αυτή τους την προσπάθεια.

 Η επιτυχία σας μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους εμάς. Στις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε σαν κοινωνία μας αποδείξατε, με περίτρανο τρόπο πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν βασίζεσαι στο ήθος, στο αγωνιστικό πνεύμα, στη θέληση, στη σκληρή δουλειά και στη δύναμη ψυχής, που εσείς έχετε περίσσεια.

 Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να στέκεται, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν, δίπλα σας και θα υποστηρίζει τις όποιες προσπάθειες σας. Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα με όποιο τρόπο μπορούμε.

 Θα ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή να σας συναντήσουμε και να σας συγχαρούμε από κοντά για την μεγάλη αυτή διάκριση, και για αυτό θα προγραμματίσουμε μαζί μια εκδήλωση στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου τις άγιες μέρες που πλησιάζουν.

 Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια για την επιτυχία σας, και εύχομαι στο μέλλον να φέρετε ανάλογες διακρίσεις στον τόπο μας».

image_print