Κάθε προσδοκία ξεπέρασε και η φετινή διοργάνωση του αναρριχητικού φεστιβάλ Καλύμνου, το οποίο συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Πριν μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ με τους συμμετέχοντες να αισθάνονται μεγάλη ικανοποίηση για την επιλογή της Καλύμνου.

Το φεστιβάλ είχε εξαιρετική διοργάνωση, είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και φίλων του ριψοκίνδυνου αυτού σπορ, είχε ασφάλεια και πάνω απ’ όλα είχε μία καταπληκτική φιλοξενία που τόνισαν όλοι όσοι μίλησαν σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις για την εμπειρία τους στη Κάλυμνο.

Ανταποκρίσεις, εικόνες, συνεντεύξεις, έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσα από διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, όπως το Deutsche Welle και το ARD στη Γερμανία, το πρακτορείο AFP στη Γαλλία και το Channel 24 στη Νότια Αφρική.

Στην Περιφέρεια αισθάνονται υπερήφανοι για την επιτυχία και αυτής της διοργάνωσης καθώς επίσης για το σχέδιο της τουριστικής προβολής των νησιών μέσα και από πολιτιστικές και αθλητικές διοργανώσεις, που αποδεικνύεται πολύ ορθό και έχει βοηθήσει στην ανάδειξη της ως τον πρώτο σε αφίξεις τουριστικό προορισμό.

 

image_print