Σε μια εποχή δύσκολη για την χώρα και τους πολίτες τέτοιες κινήσεις από την νεολαία μας είναι ότι ποιο αισιόδοξο μπορεί κανείς να προσδοκά σαν μήνυμα αλληλεγγύης κυρίως στους συνανθρώπους μας που βιώνουν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα λόγω προβλημάτων υγείας.

Η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Δέσποινα Μουτάφη  αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται και που είναι η έκτη χρονιά που οι φοιτητές μας συμμετέχουν σε αυτή την δράση αλλά και σε άλλες.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Αιμοδοτών Φιλήμωνας Νικολάου αναφέρθηκε στην δράση του συλλόγου και την αύξηση που είχε φέτος η αιμοδοσία και που οι στόχοι που τέθηκαν είναι  εφικτοί .

Αναφέρθηκε στην στήριξη της Περιφέρειας και τη καλή συνεργασία.

Οι εκπρόσωποι του φοιτητικού συλλόγου του Ρεθύμνου  Φαίδρα Τσιμέτα και Θωμάς Κοκότης καθώς και του συλλόγου Ηρακλείου Κρήτης  Κλαυδιανός Αντώνης , Πάτρας  Μαίρη  Πάττα , Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Μανουσάκης και Κομοτηνής  Κουτσούκου Ειρήνη αναφέρθηκαν στον σκοπό της αιμοδοσίας και την συμπαράσταση των φοιτητών προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αυτάρκειας του νησιού από αίμα και απευθύνω κάλεσμα στους πολίτες να συστρατευτούν σε αυτή την ωραία προσπάθεια αλληλεγγύης και δεσμεύτηκαν να αναλάβουν και νέες πρωτοβουλίες.