Την επίσπευση των διαδικασιών σύναψης συμφωνίας συνεργασίας ζητά ο Περιφερειάρχης από Δήμο Ρόδου και ΔΕΥΑΡ, για την επαναλειτουργία του Φράγματος Γαδουρά

Να προωθήσουν άμεσα προς ψήφιση στα αρμόδια συλλογικά τους όργανα  την μεταξύ της ΔΕΥΑΡ, του Δήμου Ρόδου και της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, προγραμματική συμφωνία συνεργασίας, με θέμα  «Παροχή υπηρεσιών καθημερινής διαχείρισης, λειτουργίας και συντήρησης του Φράγματος Γαδουρά» ζητά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου από τον Δήμο Ρόδου και την ΔΕΥΑΡ, με επιστολή του που απέστειλε σήμερα, Πέμπτη, στον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ κ. Αλέξανδρο Μανωλάκη.

Η προγραμματική συμφωνία συνεργασίας, εγκρίθηκε ομόφωνα σήμερα το πρωί από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,  μετά και την έκδοση της υπ?αριθμ. 1354/2017 απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την οποία ελέγχθηκε και εγκρίθηκε η διαγωνιστική διαδικασία και το αποτέλεσμα του διεθνούς διαγωνισμού που η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου προκήρυξε, τον Μάιο του 2016, για την ανάθεση της καθημερινής διαχείρισης, λειτουργίας και συντήρησης του Φράγματος Γαδουρά,.

Στο πλαίσιο της τεχνικής προετοιμασίας επαναλειτουργίας του Φράγματος Γαδουρά, με την επιστολή του, ο κ. Χατζημάρκος ζητεί από την Δήμο Ρόδου και την ΔΕΥΑΡ την επίσπευση των διαδικασιών σύναψης της συμφωνίας συνεργασίας, προκειμένου, να δοθεί το συντομότερο δυνατόν λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης, στις περιοχές που το εν λόγω έργο σχεδιάστηκε για να καλύψει. 

Διαβάστε εδώ :

  • Την επιστολή του Περιφερειάρχη
  • Απόσπασμα της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου