Ο κ. Χατζηδιάκος, συνοδευόμενος από 20 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα και αντάλλαξε απόψεις με τους εκθέτες, δίνοντας έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω και της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει τον πρωτογενή τομέα.

 

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, διαβεβαίωσε τους παριστάμενους πως στο πρόγραμμα της παράταξης έχει περιληφθεί ο πρωτογενής τομέας στον οποίον, όπως τόνισε, ο ίδιος θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση προκειμένου να επιτευχθεί η ανάπτυξη που απαιτείται σε έναν τομέα στον οποίον επενδύουν όλο και περισσότεροι κάτοικοι της Ρόδου.

 

Εξάλλου, ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ανάγκες του πρωτογενούς τομέα από την περίοδο που είχε την σχετική αρμοδιότητα ως αντινομάρχης Δωδεκανήσου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Γιορτή Ελιάς, έγινε θεσμός επί αντινομαρχίας του κ. Φώτη Χατζηδιάκου και πλέον αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις του νησιού.

 

Παράλληλα, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους της παράταξής του, ο κ. Χατζηδιάκος την ίδια ημέρα επισκέφθηκε την Κάλαθο, τη Λάρδο και τα Μάσσαρι, όπου αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους για τα ανοικτά ζητήματα της Ρόδου για τα περισσότερα από τα οποία, έχει ληφθεί ήδη μέριμνα μέσω του προγράμματος της παράταξης το οποίο σύντομα θα δοθεί στη δημοσιότητα.

 

Ο κ. Χατζηδιάκος, την Κυριακή παραβρέθηκε στην ενδιαφέρουσα ημερίδα του Κολλεγίου Ρόδου με θέμα «Η τάξη του μέλλοντος: Τα I pad στην εκπαίδευση» όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τους εκπαιδευτικούς όσο και με τους μικρούς μαθητές και τους γονείς τους, για θέματα παιδείας τα οποία θα έχουν το δικό τους ξεχωριστό ρόλο στο πρόγραμμα του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου.

 

Νωρίτερα, παραβρέθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Εισοδίων Ρόδου για τα 78 χρόνια από τον θάνατο του Ελευθερίου Βενιζέλου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδηλώσεων της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου για να τιμήσει τη μνήμη του. 

image_print