Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην δενδροφύτευση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην περιοχή Πλάτανοι στην αρχαία Κάμειρο, η οποία ωστόσο διεκόπη λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Παρά την έντονη βροχόπτωση περισσότεροι από 250 εθελοντές, μαθητές, μέλη συλλόγων και παιδιά από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνικού Οδηγισμού έδωσαν δυναμικό παρόν στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, φυτεύοντας περίπου 2.000 δενδρύλλια  αποδεικνύοντας εμπράκτως τις περιβαλλοντικές  ευαισθησίες του ροδιακού λαού. Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη δημοτική κοινότητα Απολλώνων και το 211 τάγμα Καλαμώνα, για την προετοιμασία του χώρου της δενδροφύτευσης με συνεργεία και στρατιωτικό προσωπικό, καθώς και τη δημοτική κοινότητα Μανδρικού για την παροχή των κάδων απορριμμάτων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε και στους χορηγούς αυτής της δράσης, η συνδρομή των οποίων υπήρξε σημαντική. Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

Τη Νύμφη Α.Ε.

Τους Φούρνους Ρόδου

Το Pane di capo

Το Magnus Magister

Τη Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου

Την Εθνική Τράπεζα Ελλάδας

Το Σύλλογο 4Χ4

Το Αίολος food cafe

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων

Το ΚΤΕΛ

Τη ΡΟΔΑ

Την Παναγροτική Ρόδου

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που συμβάλλατε στην υλοποίηση της παραπάνω δράσης, και ελπίζουμε να σας έχουμε και πάλι αρωγό στην προσπάθεια που κάνουμε για την ανάδειξη και προστασία του περιβάλλοντος μας.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της διακοπείσας δενδροφύτευσης θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες με νέα πρόσκληση στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης.

 

 

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδ/σου

 

Φώτης Χατζηδιάκος

 

image_print