Όπως δηλώσαμε και πριν λίγες μόνο ημέρες, βρισκόμαστε και πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Τα ίδια πρόσωπα, επιδίδονται και πάλι στο ίδιο παιχνίδι, όπως ακριβώς έκαναν και με το Φράγμα Γαδουρά το 2017.  Τότε αποδείχθηκε ποιοί και πώς υπερασπίστηκαν το δημόσιο συμφέρον και τις ανάγκες του τόπου μας και ποιοί προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν για μικροπολιτική σκοπιμότητα τα εμπόδια που έστησαν τα εργολαβικά συμφέροντα.

Το θέμα που διαφημίζουν ως αίτημα σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κανονισμού, μόνοι, πρώτοι και με δική της πρωτοβουλία το έφερε στο Περιφερειακό Συμβούλιο η Περιφερειακή αρχή. Η Περιφερειακή αρχή που επίσης απήντησε στις ερωτήσεις που προ επτά μόλις ημερών ετέθησαν, γραπτώς.

Η άγνοια, η παραπληροφόρηση και η παραποίηση του Κανονισμού είναι πρωτοφανής. Οπως πρωτοφανής είναι και η εμπάθεια και η απόπειρα ποινικοποίησης ανοικτών διαδικασιών στη λειτουργία.  Η Δημοκρατία που ευαγγελίζονται στενάζει κάτω από το πολιτικό κενό τους.

Το μόνο ερώτημα είναι το εξής : Θα αντέξει η αντιπολίτευση και οι «συνεργαζόμενοι», την συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο ή θα δραπετεύσουν πάλι όπως έκαναν πολύ πρόσφατα σε αντίστοιχη περίπτωση σε συζήτηση που πάλι η Περιφερειακή αρχή προκάλεσε ;

Στο θόρυβο και στον ψίθυρο είναι πράγματι καλοί.