Με το Αργυρό μετάλλιο βραβεύτηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από τα Tourism Awards 2015, στην κατηγορία «Strategy & Innovation, Στρατηγική Συνεργασία» για την καθόλα επιτυχή συνεργασία της με το Μουσείο του Λούβρου, με στόχο την ανάδειξη και την διάδοση της έκθεσης «Ρόδος, ένα ελληνικό νησί στην πύλη της Ανατολής».
 
Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και παρουσία πολλών λαμπερών προσωπικοτήτων του ελληνικού τουρισμού, ενώ την παρουσίαση έκανε η δημοσιογράφος Άννα Μπουσδούκου.
 
Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου Βακιάνη, δήλωσε για την επιτυχή αυτή διάκριση: «Με γνώμονα την προβολή και την αξιοποίηση όλου του πλούτου που διαθέτουμε στα 50 μοναδικά νησιά μας και των δυνατοτήτων που προσφέρονται για την ανάδειξη τους σε κάθε γωνιά της γης, η απονομή αυτού του βραβείου στην Περιφέρειά μας είναι ένα μικρό δείγμα ότι κάτι κάνουμε σωστά. Αν και είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα από τότε που ανέλαβε η νέα διοίκηση, οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι, η όρεξή μας αμείωτη και η αποτελεσματικότητά μας χτίζει το επόμενο βήμα. »
 
Tα Tourism Awards αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλους τους επιμέρους τομείς του Travel, Hospitality & Leisure. Η απήχηση των βραβείων από τη δεύτερη κιόλας χρονιά διοργάνωσής τους είναι τεράστια και πολλές από τις σημαντικότερες ελληνικές εταιρείες τουρισμού ανταγωνίζονται για την πολυπόθητη διάκριση. Φέτος μάλιστα, διπλασιάστηκε ο αριθμός των υποψηφιοτήτων, ενώ τριπλασιάστηκε ο αριθμός των εταιρειών που συμμετείχαν. 
 
Όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από ανεξάρτητη δεκαεξαμελή κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από πανεπιστημιακούς, experts του τουρισμού και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας όπως οι: Νίκος Σκουλάς, Γιάννης Μπουτάρης, Peter Economides, Γιάννης Τσεκλένης και Κωνσταντίνος Λαζαράκης.
 
Οι νικητές της κατηγορίας «Strategy & Innovation, Στρατηγική Συνεργασία» είναι οι:
 

1. Strategy & Innovation

Στρατηγική Συνεργασία

ActiveMedia – Navarino Challenge

GOLD

1. Strategy & Innovation

Στρατηγική Συνεργασία 

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Συνεργασία με το Μουσείο του Λούβρου

SILVER

1. Strategy & Innovation

Στρατηγική Συνεργασία 

Επιμελητήριο Αχαΐας – Culture & Shopping

BRONZE

 

 

 

 

 

 

 

Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα των βραβείων  www.tourismawards.gr  και δείτε τον πίνακα με όλους τους βραβευθέντες. Τα Tourism Awards 2015 διοργανώνονται από την έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ. 

image_print