Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 28/3/2013  σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Αντώνη ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου
Κώστας ΓΙΜΟΥΚΗΣ,ο Αντιπρόεδρος Αναστάσιος ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ, ο Γραμματέας Σάββας ΣΑΒΒΟΥΛΗΣ, ο Ταμίας Φραγκίσκος ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ καθώς και το μέλος Μιχαήλ ΜΑΡΙΕΤΤΗΣ.
Συμμετείχαν επίσης  ο Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Γιάννης ΠΟΥΛΗΣ καθώς και ο Γεωπόνος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Γιώργος ΜΟΣΧΙΔΗΣ.
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της Μελισσοκομίας γενικότερα και ειδικότερα θέματα που απασχολούν τα μέλη του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου καθώς και τρόποι επίλυσης των.
Κατά την τρέχουσα περίοδο με την συνδρομή του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Π.Ε.Ρόδου θα εκπαιδευθούν νέοι Μελισσοκόμοι που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο της Μελισσοκομίας.
Τέλος ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη ότι προετοιμάζει επιστημονική συνάντηση με θέμα «Το Μέλι της Ρόδου» στην οποία θα συμμετέχουν καθηγητές Μελισσοκομίας των Γεωπονικών Πανεπιστημίων της Χώρας  και ζήτησε την συνδρομή της Περιφέρειάς μας για την υλοποίηση αυτής της συνάντησης.