Μετά την ολοκλήρωση της Συνέλευσης Αλιευτικών Συλλόγων του νομού Κυκλάδων που διοργάνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο με τη συμμετοχή των αλιέων των Κυκλάδων και με σκοπό την ενημέρωση για θέματα αλιείας, την ανταλλαγή απόψεων επί των θεμάτων που απασχολούν τους αλιείς και τη σύμπλευση της Περιφέρειας με τους Συλλόγους αλιείας για την ανάπτυξη της αλιείας στην περιοχή,  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεωργίου Λεονταρίτη, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη, του Επάρχου Πάρου κ. Κωνσταντίνου Μπιζά, του Γενικού Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Ελευθέριου Καστρίσιου και της Διευθύντριας Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κας Αδαμαντίας Συμεοπούλου.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η πορεία υλοποίησης και ο προγραμματισμός των έργων που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου-Αντιπάρου, όπως τα έργα των συντηρήσεων του οδικού δικτύου (αποκαταστάσεις φθορών σε διάφορα σημεία, τοποθετήσεις στηθαίων ασφαλείας, τοποθετήσεις κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης και αποκαταστάσεις τεχνικών, όπως γεφυριών κ.λπ.

Επίσης συζητήθηκαν και θέματα ολοκλήρωσης μελετών, προγραμματιζόμενων έργων για το 2016 για τα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου καθώς και η ολοκλήρωση της μελέτης που αφορά στη χωροθέτηση των στάσεων του ΚΤΕΛ της νήσου Πάρου.