Τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη επισκέφθηκε σήμερα η Διοικητής Ρόταρυ της Περιφέρειας Νοτίου Ελλάδας Αικατερίνη Κοτσαλή, παρουσία του νέου προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου Βασίλη Καρυδάκη.

 Κατά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης εξήρε το κοινωνικό έργο του Ομίλου στη Ρόδο και υπογράμμισε τη διαχρονική και ουσιαστική συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, κυρίως με έργα και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

 Η Διοικητής των Ρόταρυ τόνισε πως αυτή η συνεργασία μπορεί και πρέπει να συνεχιστεί, ζητώντας να κατατεθούν από την πλευρά της Περιφέρειας συγκεκριμένες προτάσεις για από κοινού πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις.

 Από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης πρότεινε να υποστηριχθεί το έργο του «Κοινωνικού Παντοπωλείου», συμφωνώντας με την κα Κοτσαλή ότι υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης θα πρέπει να βοηθηθούν οι ασθενέστερες ομάδες του πληθυσμού.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – 23 Σεπτεμβρίου 2023
https://www.pnai.gov.gr/archives/oldposts/synergasia-tou-perifereiarchi-me-ti-dioikiti-rotary-notiou-elladas-protaseis-gia-neo-plaisio-synergasias