ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

email:press@pnai.gov.gr

                                         

  14 Απριλίου 2011

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΘΕΜΑ:   Συνεργασία Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε» για τα έργα στα νησιά μας

 

 

Με τον πρόεδρο της «Εγνατία Οδός Α.Ε», καθηγητή Αναστάσιο Μουρατίδη, είχε σήμερα συνεργασία ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΝΑΕ, παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Γιώργου Πουσσαίου και Τζώρτζη Μακριωνίτη, υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας, στελεχών της διαχειριστικής αρχής και της εταιρείας.

 

Κατά τη συνάντηση εξετάστηκε η πορεία όλων των έργων, την ευθύνη των οποίων έχει η «Εγνατία», είτε για την ωρίμανση μελετών είτε και για την υλοποίησή τους.

Από τον κ. Μαχαιρίδη και τους συνεργάτες του τέθηκαν οι προτεραιότητες της περιφερειακής αρχής, με τα έργα για το περιβάλλον να είναι πρώτα στην ιεράρχηση που έχει γίνει.

 

Αποφασίστηκε η πραγματοποίηση ενημερωτικών συναντήσεων, ανά μήνα, ώστε να παρακολουθείτε στενά η εξέλιξη των έργων και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

 

ΑΥΡΙΟ (Παρασκευή), ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΝΑΕ.

 

 

image_print