ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 22810. 82630 – 22413.60609

email:press@pnai.gov.gr         

27 Απριλίου 2011

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                                           ΘΕΜΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:   Συνέντευξη τύπου για το FVWWorkShop

 

 

Στη Ρόδο και Κω θα πραγματοποιηθεί το FVWworkshopαπό 28 Απριλίου έως 4 Μαΐου, με την κεντρική εκδήλωση να πραγματοποιείται το Σάββατο, 30/04/11, στη Ρόδο. 

 

Διοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το FVWπου ανήκει στον οργανισμό mediengruppe, το μεγαλύτερο ΜΜΕ τουρισμού στη Γερμανία. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού, με μεγάλο χορηγό τον ΕΟΤ.

 

Συμμετέχουν ενεργά οι τοπικοί φορείς στηρίζοντας την ανταγωνιστικότητα του τουριστικού προϊόντος.

ΤοFVWworkshopείναι κορυφαία ενέργεια στήριξης του τουρισμού. Βρίσκει τις λύσεις για τη βελτίωση των τουριστικών αφίξεων και εσόδων από την αγορά της Γερμανίας.

Σχεδιάζεται για να φέρει κοντά τους κορυφαίους Γερμανούς touroperatorsκαι ομάδα ειδικών τουριστικών πρακτόρων με τους εκπροσώπους τουρισμού της χώρας, του προορισμού και τους τοπικούς φορείς.  

 

 

ΤΗΝ Παρασκευή (29 Απριλίου), στις 12:15 το μεσημέρι, θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου η αντιπεριφερειάρχης Δέσποινα Διακοσταυριανού, ο συντονιστής του Workshop, αρχισυντάκτης του fvw Klaus Hildebrant και η υπεύθυνη του  έργου κα Άντα Καραγιάννη, που θα αναλύσουν τη σημασία της εκδήλωσης αυτής για το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας.

 

  

image_print