Στις 16 Απριλίου 2015 συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης στη Σύρο. Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν ο οικονομικός και επιστημονικός απολογισμός του 2014, η ασφαλής και προσοδοφόρα διαχείριση του αποθεματικού του Κέντρου Πρόληψης, οι νομοθετικές αλλαγές στα μισθολογικά των εργαζομένων, η νέα πενταετής προγραμματική σύμβαση μεταξύ του ΟΚΑΝΑ και του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και θέματα που αφορούν την ενίσχυση του επιστημονικού έργου και την επιμόρφωση των στελεχών.
 
Αποφασίστηκε η αναστολή των δράσεων στα νησιά των οποίων ο Δήμος δεν ανταποκρίνεται στις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι στο Κ.Π. παρά τις αλλεπάλληλες σχετικές υπενθυμίσεις, η συμμετοχή του προέδρου του Κ.Π. κ. Λεονταρίτη στην πρώτη συνάντηση Προέδρων και Μελών
διοικητικών συμβουλίων στις 7-9/05/2015 στη Χαλκιδική –στο πλαίσιο του Πανελληνίου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ- όπου θα συζητηθούν τα χρόνια θεσμικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Πρόληψης, καθώς και στην 10η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης τον Οκτώβριο στα Γιάννενα.