Συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκου η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με τη συμμετοχή των μελών – περιφερειακών συμβούλων Δέσποινας Μουτάφη, Τζένης Φάκκα, Μιχάλη Δρακιού, Μανώλη Παλλά και Νεκτάριου Σαντορινιού.

 Αποφασίστηκε η τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου προκειμένου να διευρυνθεί των ομάδων δικαιούχων, με τη θέσπιση νέων κριτηρίων από τις υπηρεσίες πρόνοιας της Περιφέρειας, που είχαν πάντα αυτήν την αρμοδιότητα.

Επίσης αποφασίστηκε να ζητηθεί η κινητοποίηση όλων των κοινωνικών εταίρων για την ενίσχυση της δομής, όπως επίσης θα ζητηθεί εγγράφως από τους ξενοδόχους της Ρόδου, με το κλείσιμο της σεζόν, να διαθέσουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προϊόντα που παραμένουν αποθηκευμένα.

Η έκκληση προς όλους τους φορείς θα συνοδεύεται με τη διευκρίνιση, τα ευπαθή προϊόντα να διατίθενται στο συσσίτιο του Δήμου και τα μακράς διαρκείας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

 Τέλος, θα κληθούν οι ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη λειτουργία του σχετικά με τη διανομή και την αποθήκευση των αγαθών.