ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

email: press@pnai.gov.gr

                                        

 22 Μαρτίου 2011

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

ΘΕΜΑ:  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΤΙΜΟΣΙΔΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΗ

 

 

Συνάντηση με εκπροσώπους φορέων υγείας Κυκλάδων είχε χθες ο Υφυπουργός Υγείας, κ. Μιχάλης Τιμοσίδης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Τζώρτζη Μακρυωνίτη.

 

Ο κύριος Τιμοσίδης συναντήθηκε με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, με εκπροσώπους των γιατρών και του προσωπικού του Νοσοκομείου, αλλά και με το προεδρείο του Σωματείου Συνταξιούχων Σύρου.

 

Πραγματοποιήθηκε μια γόνιμη συζήτηση για ζητήματα που αφορούν στο Νοσοκομείο Σύρου, τα Κέντρα Υγείας αλλά και τα Πολυδύναμα Ιατρεία Κυκλάδων με έμφαση στα θέματα των περιορισμένων πόρων και την υποστελέχωση.

 

Ο Υφυπουργός ανακοίνωσε ότι, κατά προτεραιότητα στο επόμενο εικοσαήμερο, ολοκληρώνονται οι διορισμοί για την κάλυψη πέντε από τις επτά θέσεις που έχουν ζητηθεί, ενώ θετική ήταν η ανταπόκρισή του στην πρόταση να καλυφθούν δέκα θέσεις επικουρικών γιατρών με την υποστήριξη της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας στον Πειραιά.

 

Επίσης, ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα έχει ολοκληρωθεί η πλήρωση των θέσεων γιατρών του ΙΚΑ, των ειδικοτήτων εκείνων οι οποίες παραμένουν κενές.

image_print