ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

email: press@pnai.gov.gr

                                        

 11 Μαρτίου 2011

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ:  Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τους Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας

 

 

Τον πρόεδρο της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας Οδυσσέα Μαργέτο δέχθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, επιβεβαιώνοντας τη σχέση συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο πλευρές τα τελευταία χρόνια.

 

Τον κ. Μαργέτο συνόδευαν οι Γιώργος Κοντώσης, πρόεδρος της Εναέριας Κυκλοφορίας Ρόδου, Γιάννης Σταυλάς, εκπρόσωπος των ελεγκτών Ρόδου, Δημήτρης Χαλίκος, μέλος του Δ.Σ και Δημήτρης Δανιηλίδης διευθυντής επικοινωνίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας.

 

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως και διάφορα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του αεροδρομίου της Ρόδου.

 

Προτάθηκε μάλιστα, η πραγματοποίηση ημερίδας, πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου,  με τη συμμετοχή όλων των τοπικών παραγόντων και της Ένωσης, για να ιεραρχηθούν και να κωδικοποιηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις που επιβάλλεται να γίνουν έγκαιρα στις εγκαταστάσεις του αερολιμένα Ρόδου, ώστε να μην επαναληφθούν καταστάσεις που δεν συνάδουν με την εικόνα της βασικής πύλης εισόδου – εξόδου ενός νησιού, κορυφαίου τουριστικού προορισμού.