Συνάντηση του Περιφερειάρχη με ΑΧΕΠΑ Ρόδου

Γ. Χατζημάρκος: «Στηρίζουμε, κάθε δημιουργική προσπάθεια με κοινωνικό πρόσημο και βέβαια αυτή της ΑΧΕΠΑ Ρόδου, που συνδυάζεται με τον δυναμισμό και τον πατριωτισμό της ελληνικής ομογένειας»  

 

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αμερικανικής Ελληνικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Ένωσης (ΑHEPA) της Ρόδου είχε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος στο γραφείο του, μετά και τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στην οργάνωση σε τοπικό επίπεδο.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΧΕΠΑ Ρόδου ευχαρίστησαν τον κ. Χατζημάρκο για την σταθερή παρουσία και στήριξη της Περιφέρειας στην οργάνωση και τις εκδηλώσεις της, που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τη φιλανθρωπία και τον πολιτισμό.

Ο Περιφερειάρχης εξέφρασε στους συνομιλητές του την εκτίμησή του για τις δράσεις και πρωτοβουλίες της ομογενειακής οργάνωσης σχετικά με το φιλανθρωπικό της έργο καθώς και για την στήριξη και προώθηση των ελληνικών θέσεων στις ΗΠΑ, ενώ κατά τη συνομιλία τους τέθηκαν και θέματα.

«Στηρίζουμε, κάθε δημιουργική προσπάθεια με κοινωνικό πρόσημο και βέβαια αυτή της ΑΧΕΠΑ Ρόδου, που συνδυάζεται με τον δυναμισμό και τον πατριωτισμό της ελληνικής ομογένειας, η οποία έχει καταβάλει πολλή και σοβαρή δουλειά και έχει επιτύχει μεγάλες νίκες στην προώθηση των ελληνικών θέσεων και στην προβολή της νέας εικόνας της Ελλάδας στις ΗΠΑ. Μπορείτε να υπολογίζετε στη συνδρομή της Περιφέρειας στις κοινωνικές δράσεις που αναλαμβάνετε» τόνισε στα μέλη της αντιπροσωπείας ο Περιφερειάρχης. 

Στη συνάντηση πήραν μέρος εκ μέρους της ΑΧΕΠΑ Ρόδου ο Πρόεδρος Γεώργιος-Νικόλαος Λάκουρας, ο Αντιπρόεδρος Ευάγγελος Τατάκης, ο Γραμματέας Λευτέρης Λεριάς, ο Ταμίας Σταμάτιος-Μιχαήλ Παπαποστόλου και ο τελετάρχης Παναγιώτης Μπαλής.