Τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κ. Χρήστο Φωτόπουλο και Αντώνη Ζαχαριουδάκη, δέχθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος.

 Παρουσία του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου, ο κ. Φωτόπουλος ζήτησε από τον αντιπεριφερειάρχη να υπάρξουν παρεμβάσεις από την Περιφέρεια και συνολικά από τις τοπικές αρχές, ώστε να προωθηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί τους, όπως και οι αστυνομικές υπηρεσίες στην περιοχή μας.

 «Είναι κοινή η στόχευσή μας για την ασφάλεια του πολίτη, συνεχής πρέπει να είναι και η συνεργασία μας» τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, επισημαίνοντας τα οξυμμένα προβλήματα στην στελέχωση των υπηρεσιών και των κτιριακών υποδομών (χώρους κράτησης κλπ).

 Συμφωνώντας με τις επισημάνσεις του κ. Φωτόπουλου και των συναδέλφων του, ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, αφού παρέλαβε υπόμνημα με τα αιτήματα των αστυνομικών υπαλλήλων, αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις που έχουν διαχρονικά οικοδομηθεί με την Αστυνομία, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, «γνωρίζουμε τα πρόσωπα που υπηρετούν στον τόπο μας, γνωρίζουμε και τα προβλήματά τους».

 Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως η αύξηση της εγκληματικότητας επιβάλλει εγρήγορση και την κινητοποίηση όλων των φορέων για να εμπεδώνεται στην κοινωνία το αίσθημα της ασφάλειας. 

image_print