Συνάντηση με τον κ. Πάνο Ξενοκώστα, Πρόεδρο του ομίλου Onex είχε στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γεώργιος Λεονταρίτης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι τρέχουσες εξελίξεις στην υπόθεση του Νεωρίου της Σύρου.

Ο κ. Ξενοκώστας ενημέρωσε τον κ. Λεονταρίτη για τα αποτελέσματα της τριμερούς σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του κ. Ξενοκώστα, του κ. Ταβουλάρη και εκπροσώπων των Τραπεζών. Μετά την ενημέρωση, ακολούθησε μακρά και ουσιαστική συζήτηση μεταξύ των δύο αντρών. Κοινό συμπέρασμα ήταν ότι οι εξελίξεις κινούνται προς θετική κατεύθυνση.

Ο κ. Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά: "Πιστεύω ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση. Αναμφισβήτητα υπάρχουν προβλήματα, τα οποία χρήζουν περαιτέρω εξειδίκευσης και αντιμετώπισης. Πρέπει όμως να υπάρξει επίσπευση των διαδικασιών, διότι ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος κανενός. Ελπίζω το αμέσως επόμενο διάστημα να έχουμε οριστική διευθέτηση του θέματος. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια προς αυτό το σκοπό".

image_print