Τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, επισκέφθηκε σήμερα το βράδυ, ο νέος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, αντιστράτηγος κ. Πανιτσίδης Ευστάθιος συνοδευόμενος από τον Διοικητή της  95 ΑΔΤΕ υποστράτηγο κ.   Δημήτριο Ρέσκο, μετά από επιθεώρηση που πραγματοποίησαν στις μονάδες των νησιών Τήλου, Σύμης και Καστελόριζου.

   O Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στο νέο διοικητή της ΑΣΔΕΝ δύναμη και κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του, επισημαίνοντας την αποφασιστική σημασία του αξιόμαχου των δυνάμεων του στρατού στα νησιά μας, στην ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας και στην τόνωση του ηθικού των πολιτών ειδικά σε δυσμενείς χρονικές συγκυρίες όπως οι τωρινές.

   Ευχαρίστησε μέσω του Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ για την συνδρομή του στρατού, σε όλες τις δράσεις της Περιφέρειας, είτε αυτές αφορούν τον κοινωνικό, περιβαλλοντικό τομέα, είτε την αντιμετώπιση φυσικών φαινομένων και διαβεβαίωσε τον στρατηγό ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καταβάλλει κάθε προσπάθεια στήριξης των μονάδων της Ρόδου και των νησιών μας, με έργα υποδομής (όπως η κατασκευή μονάδας αφαλάτωσης και τα φωτοβολταϊκά στη Στρογγύλη) και θα συνεχίσει στο μέτρο των αρμοδιοτήτων της να συνδράμει το δύσκολο έργο των ενόπλων δυνάμεων στα νησιά μας.