ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Πλατεία Ελευθερίας, Ρόδος 85100 – τηλ. 22413.60510,556 φαξ: 22410. 74200

email: f.hatzidiakos@pnai.gov.gr

Αντιπεριφερειάρχης

                                        

                                                               Ρόδος,  2 Οκτωβρίου 2013

                                                       

Τους εκπροσώπους των  Δήμων Γερμασόγειας Λεμεσού και των αστυνομικών ενώσεων Κύπρου δέχθηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

 

Τα μέλη της αποστολής, τα οποία απαρτίζονταν από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Κύπρου, την Αστυνομία των Βάσεων, και την Αθλητική Ομάδα Δήμου Γερμασόγειας συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό τουρνουά, με τη συμμετοχή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Δωδεκανήσου , της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νήσου Ρόδου & Δωδεκανήσου και της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου  τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν για την στήριξη του μικρού Άγγελου Γκιώνη.

 

Ο κ. Χατζηδιάκος ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους του δήμου και των σωμάτων ασφαλείας της Δωδεκανήσου και της Κύπρου για την εν λόγω πρωτοβουλία, η οποία, όπως τόνισε, αποτελεί περίτρανη απόδειξη των ισχυρών δεσμών και της αλληλεγγύης που επικρατεί μεταξύ των δυο λαών. «Σε μια δύσκολη ομολογουμένως εποχή, λόγω των οικονομικών συγκυριών, τέτοιου είδους δράσεις μας γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα για το μεγαλείο του Ελληνισμού και την δύναμη της κοινωνικής αλληλεγγύης».

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης πρότεινε το εν λόγω τουρνουά να καθιερωθεί ως ετήσιος δεσμός, προτρέποντας τους παρευρισκόμενους να αναπτύξουν κοινές δράσεις και σε άλλους τομείς.

 

 

image_print