Τον Προϊστάμενο της Δ/θμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννη Παπαδομαρκάκη και τις εκπροσώπους της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), :  κ. Κουνενή Καλλιόπη και κ. Αικατερίνη Κασιμάτη δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του  ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Σκοπός της συνάντησης είναι η διοργάνωση διημερίδας με θέμα : Σχολείο, σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και δεξιότητες από το ΕΠΠΑΙΚ Ρόδου/ΑΣΠΑΙΤΕ σε συνεργασία με το ΤΕΠΑΕΣ/Πανεπιστημίου Αιγαίου να τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η παραπάνω διημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Μαρτίου 2014 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης τους διαβεβαίωσε για την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τους συνεχάρη για αυτή τους την πρωτοβουλία.

Ακολούθως τον Αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε ο νέος Πρόεδρος του Α.Σ. Ρόδος κ. Νικόλαος Διακίδης συνοδευόμενος από τον Ταμία κ. Εμ. Βλάχο και την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Τζένη Φάκκα (μέλος του Σωματείου), όπου ανέπτυξαν τους νέους σχεδιασμούς και τον προγραμματισμό του σωματείου για το νέο έτος.

image_print