Με εκπροσώπους του Σωματείου «Ζευς» των εργαζομένων στη ΔΕΗ, συναντήθηκε την Πέμπτη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Γιάννης Φλεβάρης και Φιλήμονας Ζαννετίδης και από πλευράς του Σωματείου, ο Πρόεδρος, Μιχάλης Χαροκόπος, ο Αντιπρόεδρος, Αντώνης Στεργάκης και ο Ταμίας, Μανώλης Πελεκάνος, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Σάββα Χατζησάββα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η στελέχωση του νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο, ενόψει της έναρξης δοκιμαστικής λειτουργίας του, που επίκειται εντός των επομένων εβδομάδων.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν την παρέμβαση του Περιφερειάρχη προς την ΔΕΗ, ώστε η στελέχωση του νέου εργοστασίου να γίνει από προσωπικό προερχόμενο από τα γειτονικά χωριά της Νότιας Ρόδου, προκειμένου να τονωθεί η οικονομία της περιοχής και να σταματήσει η ερημοποίηση των χωριών αυτών.

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, ανταποκρινόμενος στο  αίτημα των εκπροσώπων των εργαζομένων, δήλωσε ότι το θέμα το έχει θέσει ήδη και εκείνος στην διοίκηση της ΔΕΗ και ότι αμέσως μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση των εκπροσώπων της Περιφέρειας με τα διοικητικά στελέχη της ΔΕΗ στην Αθήνα, όπου θα συζητηθεί το θέμα της στελέχωσης του νέου εργοστασίου.

 

 

image_print