Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα είχε σήμερα στο γραφείο του στη Σύρο ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν όλα τα θέματα της επαρχίας Θήρας, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στις εκτεταμένες ζημιές που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία του περασμένου Σαββάτου στο οδικό δίκτυο της Σαντορίνης.

Ανταποκρινόμενος άμεσα στην επείγουσα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων ενημέρωσε τον κ. Δαρζέντα ότι από αύριο θα βρίσκεται στο νησί της Σαντορίνης. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο κ. Λεονταρίτης, σε συνεργασία με υπηρεσιακούς παράγοντες του Επαρχείου και του Δήμου, θα επιληφθούν των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη μεγάλη θεομηνία, ειδικότερα των ζημιών που προκλήθηκαν στο επαρχιακό δίκτυο στην περιοχή του Αεροδρομίου, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Δαρζέντας δήλωσε: «Κάθε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, μόνο εποικοδομητική μπορεί να χαρακτηριστεί. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα, γιατί πάντα ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε αίτημα του υποβάλλουμε και παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας, η επαρχία Θήρας βρίσκεται πάντα στις προτεραιότητες του. Η δε, παρουσία του και με την ιδιότητα του Επάρχου είχε θετικότατα αποτελέσματα για την Σαντορίνη και την Περιφερειακή Ενότητα».

 

 

image_print