Συνάντηση με την Αντιδήμαρχο του Δήμου Τήνου και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο με το συνδυασμό του κ. Γιώργου Χατζημάρκου, κα Νατάσα Δεληγιάννη είχε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενημέρωσής της για θέματα που αφορούν τόσο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, όσο και το Δήμο Τήνου.

Οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Τήνου, ζητήματα που άπτονται της επισκευής και συντήρησης των σχολικών μονάδων του νησιού και των αθλητικών εγκαταστάσεών του, καθόρισαν την ατζέντα της συνάντησης των δύο αυτοδιοικητικών.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επικείμενη αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου  με δαπάνες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου το γήπεδο να αποκτήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις τις οποίες πρέπει να πληροί μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση και η νεολαία της Τήνου να επωφεληθεί της χρήσης του και κατά τις βραδινές ώρες. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων επί των θεσμικών αλλαγών στη λειτουργία της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και των σχεδίων δράσης της Περιφερειακής Αρχής με έκδηλη την πρόθεση των δύο πλευρών για ευρύτερη και τακτική αλληλοενημέρωση.