Συνάντηση εργασίας με υψηλόβαθμα στελέχη της Fraport Greece είχε σήμερα Πέμπτη στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Στην συνάντηση συμμετείχαν  οι κκ Αλεξάντερ Τσινέλ, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO), Ίαν Μάθεσον, Διευθυντής Λειτουργιών (COO),  Γιάννης Παπάζογλου,  Διευθυντής Επικοινωνίας της Fraport Greece και Ηλίας Σκιαδάς, μάνατζερ της Fraport για το αεροδρόμιο Ρόδου και είχε ως αντικείμενο θέματα που αφορούν στα τέσσερα αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου, Ρόδου, Κω, Μυκόνου και Σαντορίνης, την αναβάθμιση των οποίων έχει αναλάβει η Fraport (μεταξύ των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, την διαχείριση των οποίων ανέλαβε από τον περασμένο Απρίλιο).

Ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τα στελέχη της Fraport Greece να υπάρξουν το συντομότερο δυνατόν διορθωτικές παρεμβάσεις σε επίπεδο λειτουργικό και εμφάνισης των αεροδρομίων και αυτές να προηγηθούν των μεγάλων παρεμβάσεων που πρόκειται να γίνουν, ούτως ώστε να γίνει άμεσα αισθητή στον επιβάτη η μετάβαση στο νέο πλαίσιο διαχείρισης των αεροδρομίων.

Ζήτησε επίσης να υπάρξει συνεργασία μεταξύ της Fraport Greece και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ως σημείο επαφής και έκφρασης των τοπικών κοινωνιών, με στόχο την ενσωμάτωση στα σχέδια της εταιρείας, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν, των στόχων που κάθε τοπική κοινωνία έχει θέσει για το νησί της, με στόχο την στήριξη της τοπικής οικονομίας και αγοράς, καθώς και την θωράκιση του τουριστικού προϊόντος του κάθε νησιού και με δεδομένο ότι πρόκειται για τους τέσσερις μεγαλύτερους και δημοφιλέστερους  ελληνικούς προορισμούς διεθνώς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece  κ. Αλεξάντερ Τσινέλ και ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος συμφώνησαν να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των συνεργατών τους, προκειμένου να συμφωνήσουν και να συνδιαμορφώσουν το πλαίσιο συνεργασίας Fraport Greece και Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

image_print