Συνάντηση πραγματοποίησαν την Πέμπτη 20 Μαρτίου η αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Ελ. Φτακλάκη και ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της επιτροπής τουρισμού Μ. Παλλάς με στελέχη της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Bora Jet. Πιο συγκεκριμένα, στην συνάντηση συμμετείχαν ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας, Onur Akgul, ο υποδιευθυντής πωλήσεων, Kemal Bilgin, ο ιδιοκτήτης του τούρκικου πρακτορείου ταξιδίων Mustafa Kizilca, ο ιδιοκτήτης του τουριστικού πρακτορείου Pellos Travel, Αυγερινός Παπασάββας και η ξενοδόχος Μαριέττα Παπαβασιλείου.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλες οι προσπάθειες που γίνονται για άνοιγμα της αγορά της Ρόδου με απευθείας πτήσεις από και προς Κωνσταντινούπολη, μια προοπτική που αν μη τι άλλο θα ενισχύσει σημαντικά την τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αεροπορική εταιρεία ήδη πραγματοποιεί δρομολόγια που συνδέουν την Κωνσταντινούπολη με τη Μύκονο ενώ οι πτήσεις της θα επεκταθούν στη Ρόδο και στη Σαντορίνη. Η εν λόγω εταιρεία διαθέτει συνολικά πέντε αεροσκάφη τα οποία εξυπηρετούν 400.000 επιβάτες ετησίως. Οι πτήσεις από τη Ρόδο θα ξεκινήσουν αρχές Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν περίπου στα τέλη Σεπτεμβρίου με την πραγματοποίηση δύο πτήσεων την εβδομάδα.

 

Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στοχεύοντας στην προσέλκυση Tούρκων επισκεπτών και στην ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος των νησιών  μας προτίθεται να στηρίξει το εγχείρημα της Bora Jet διαφημίζοντας μέσα από τα in-flight περιοδικά της τα νησιά της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

image_print