Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Χ. Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας  στα γραφεία της Π.Ν.Α. στη Ρόδο με τον Έπαρχο Καρπάθου – Κάσου κο  Γιάννη Μηνατσή, τον A’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου και πρώην περ/κό σύμβουλο Επαρχείου Καλύμνου              κο Καλαθιανάκη Άγγελο και τον υπ. περ/κό σύμβουλο Επαρχείου Καλύμνου κο Κουλιά Δημήτρη.

 

  • Για την Κάρπαθο συζητήθηκαν τα ζητήματα που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού και τα προγραμματιζόμενα έργα εν όψει του νέου ΕΣΠΑ( 2014-2020).

 

  • Για την Κάλυμνο συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, την μάστιγα της ανεργίας που οδηγεί πολλούς Καλύμνιους στην μετανάστευση αλλά και την αναγκαιότητα υλοποίησης νέων έργων στο νησί, που θα δώσουν την απαραίτητη αναπτυξιακή ώθηση.

 

 

Από το σύνολο των παρευρισκόμενών εκτιμήθηκε ως απόλυτα θετική η τελευταία απόφαση του υφυπουργού Μεταφορών κου     Μ. Παπαδόπουλου για την κινητή μονάδα ΚΤΕΟ, που  ικανοποίησε  το αίτημα της Π.Ν.Α και συγχρόνως ανακουφίζει τους κατοίκους της πολυνησιακή περιφέρεια μας και τους απαλλάσσει από επιπλέον έξοδα και μετακινήσεις.

image_print