ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Πλατεία Ελευθερίας, Ρόδος 85100 – τηλ. 22413.60510,556 φαξ: 22410. 74200

email: f.hatzidiakos@pnai.gov.gr

Αντιπεριφερειάρχης

                                         

                                                      Ρόδος,   30 Οκτωβρίου  2013

                                               

  

 

Με το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑ συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, παρουσία του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου  σε θέματα αθλητισμού κ. Μιχάλη Δρακιού, του προϊσταμένου Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου κ. Εμ. Διακομιχάλη και του  προϊσταμένου Προγραμματισμού κ. Τριαντάφυλλου Καραγιάννη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερώσουν τον Aντιπεριφερειάρχη για την  σημερινή λειτουργία των ακαδημιών νέων αθλητών του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑ σε όλα τα αθλήματα που αριθμούν 800 αθλητές και τον μελλοντικό σχεδιασμό του ιστορικού σωματείου για την ίδρυση τμημάτων του συλλόγου σε όλο το νησί της Ρόδου, ώστε οι νέοι που κατάγονται από τα μικρά χωριά της ανατολικής, κεντρικής και νότιας Ρόδου να έχουν ίσες ευκαιρίες με τα παιδιά της πόλης της Ρόδου.

Το Δ.Σ. του ΔΙΑΓΟΡΑ αποτελούμενο από τον πρόεδρο κ. Μέντο Ζωάννου, τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Χαλκιόπουλο και  τα μέλη την κα Φαίδρα και τον κ. Δημήτριο Σπανό, κατέθεσαν ένα σχεδιασμό ανάπτυξης στον  Αντιπεριφερειάρχη και στον Εντεταλμένο σε θέματα αθλητισμού Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Μ. Δρακιού, πάνω στον οποίο έγινε η συζήτηση για τον τρόπο υλοποίησης του, επισημαίνοντας την ανάγκη βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών του νησιού, ώστε να καλλιεργούνται και άλλα αθλήματα.

Στόχος του ιστορικού σωματείου είναι η ίδρυση τμημάτων και η καλλιέργεια αθλημάτων που δεν έχουν αναπτυχθεί στις απομακρυσμένες από την πόλη δημοτικές ενότητες, όπως μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο κ.α.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη το Δ.Σ. για  την δράση και τις νέες πρωτοβουλίες του συλλόγου, οι οποίες θα επιφέρουν προαγωγή  και ανάπτυξη του αθλητισμού σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου, τονίζοντας ότι  με αυτόν τον τρόπο εκτός του ότι η νεολαία θα αθλείται, ταυτόχρονα θωρακίζεται και προστατεύεται από τους κάθε λογής πειρασμούς και συγχρόνως ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ  στέλνει το μήνυμα της ενότητας ολόκληρης της γεωγραφικής επικράτειας του νησιού, καθιστώντας το ιστορικό σωματείο «τον ΔΙΑΓΟΡΑ όλου του νησιού της Ρόδου».