Αλλεπάλληλες συναντήσεις είχε την Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου, στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, με εκπροσώπους του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης και της ΛΕ.ΜΟΤ. «Ίκαρος», με εκπροσώπους του Συλλόγου Τρίτης Ηλικίας Κρεμαστής, και με εκπροσώπους του Φορέα Διαχείρισης Καρπάθου-Σαρίας μαζί με τον Προϊστάμενο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, Αντώνη Βουτσίνο.

 

Στην συνάντηση του κ. Μαχαιρίδη με εκπροσώπους του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης και της ΛΕ.ΜΟΤ. Ρόδου «Ίκαρος» εντοπίστηκε και οριστικοποιήθηκε ο χώρος που μπορεί να αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη μηχανοκίνητου εναλλακτικού τουρισμού. Ο κ. Αντώνης Γιαννικουρής, από τον Ροδιακό Σύλλογο αυτοκινήτου, ανέλαβε την σύνταξη του φακέλου, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ένταξης του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Περιφέρειας.

 

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Τρίτης Ηλικίας Κρεμαστής με θέμα την βελτίωση των κτιριακών υποδομών του Συλλόγου. Στην τρίτη κατά σειρά συνάντηση τους, ο Περιφερειάρχης τους ενημέρωσε ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει την αναβάθμιση των κτιρίων του συλλόγου, που ανήκουν στον Δήμο Ροδίων.

 

Τέλος, ο Περιφερειάρχης δέχθηκε στο γραφείο του εκπροσώπους του Φορεά Διαχείρισης Καρπάθου-Σαρίας και τον προϊστάμενο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, Αντώνη Βουτσίνο. Σε αυτή τη συνάντηση εξετάστηκε η δεύτερη φάση των έργων του φορέα, και αποφασίστηκε να υποβληθούν εκ νέου οι προτάσεις του προς αξιολόγηση από την ΕΔΑ

image_print