Χθες Τρίτη 20-1-2015 ο Αντιπεριφερειάρχης του Πρωτογενή Τομέα και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  κ. Φιλήμων Ζαννετίδης είχε συνάντηση με τον Σύλλογο Παράκτιας Αλιείας Ρόδου και ειδικότερα με τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Ζαννάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Χρυσόπουλο, τον Γραμματέα κ. Μιχάλη Λυμπέρη και την Ταμία κ. Αναστασία Χρυσοπούλου.

Ο Σύλλογος έθεσε στον Αντιπεριφερειάρχη τα προβλήματα που απασχολούν τους αλιείς όπως η κατασκευή ιχθυαγοράς, η προβληματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα αλιευτικά καταφύγια των Φανών και του Πλημμυριού  στην Νότια Ρόδο από την συγκέντρωση φυκιών και άμμου, καθώς και  η δημιουργία αλιευτικών ζωνών στη Ρόδο.

Ο κ. Ζαννετίδης συναντήθηκε  εκ νέου με τον Σύλλογο Κτηνοτρόφων και συζήτησαν την πορεία και την πρόοδο των θεμάτων που είχαν θέσει σε προηγούμενη συνάντηση και ανανέωσαν το ραντεβού τους   για το προσεχές διάστημα.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε:

«Η νέα Περιφερειακή Αρχή επιδιώκει να χτίσει σχέσεις ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με όλους τους φορείς και τους συλλόγους που έχουν σαν στόχο την ανάπτυξη των νησιών μας. Οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα και θα εξετάζεται κάθε φορά η πρόοδος των θεμάτων που τίθενται. Με τον τρόπο αυτό διατηρείται η επαφή, η συνοχή και η σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας με τους φορείς που εκφράζουν και αντιπροσωπεύουν την κοινωνία μας».

image_print