ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

Ρόδος, 8 Οκτωβρίου  2013

 

 

Ο Περιφερειάρχης κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης    και το τμήμα Αθλητισμού με τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο  σε θέματα Αθλητισμού  Μιχαήλ Δρακιού , εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στον Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΥ ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ JU – JITSU για τις μεγάλες  επιτυχίες που είχαν οι αθλητές του, στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  – 15 ετών καθώς και στους 10ους Βαλκανικούς Αγώνες που έγιναν 28-29-10-2013 στην Αθήνα.

Ο Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΥ ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ JU – JITSU συμμετείχε με 13 αθλητές, μέλη της Εθνικής Ελλάδας συνοδευόμενους από τον ομοσπονδιακό προπονητή και δάσκαλο του συλλόγου, κ. Τσιριγωτάκη Μίλτο και τον διεθνή  Ρόδιο  διαιτητή, ο οποίος πέρασε και τις εξετάσεις διαιτητών ανόδου στην κατηγορία κοντινένταλ Β με απόλυτη επιτυχία, κ. Σάββα Φούκα  που διεξήχθησαν παράλληλα με τους αγώνες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως από τους 13 αθλητές οι 9 ανέβηκαν στο βάθρο, κάτι που δηλώνει την σοβαρή δουλειά, τον προγραμματισμό, την σωστή μεταδοτικότητα και την άρτια οργάνωση τόσο σε προπονητικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως όλα τα παιδιά είναι άριστοι μαθητές και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα διότι συνδυάζουν  απόλυτα την καλλιέργεια του σώματος με το πνεύμα, η δε επιτυχία των αθλητών κάνουν υπερήφανους όλους τους Δωδεκανήσιους μιας και ο τόπος και μέσω του αθλητισμού προβάλλεται σε  όλον τον κόσμο.  

 Ο  Περιφερειάρχης και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Μιχαήλ Δρακιού δεσμεύτηκαν να συνεχίσει η περιφέρεια να στηρίζει τους συλλόγους και τα σωματεία στην περιφέρεια μας, καλύπτοντας την συμμετοχή τους στους αγώνες  και σε  προμήθεια απαραίτητου  υλικού  αλλά  και με παρεμβάσεις στις αθλητικές υποδομές.   

image_print