Η αναζήτηση συμβιβαστικού πλαισίου με σκοπό την πρόσβαση στο ραδιοδίκτυο από ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ, που δεν είναι μέλη του Συνεταιρισμού ο οποίος έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία του Συνδέσμου, ήταν το αντικείμενο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι σήμερα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου.

 Τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θανάσης Χατζηγεωργίου και αντιπροσωπεία ιδιοκτητών ΤΑΞΙ που δεν συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό (περίπου 150),  συνοδευόμενοι από τη δικηγόρο Ασημένη Βεργή, θέτοντας το θέμα της χρήσης, και από την πλευρά τους, της ραδιοσυχνότητας, κάτι που θεωρούν απαραίτητο για τη δουλειά τους, ειδικά κατά τους μήνες αιχμής, όπως η καλοκαιρινή περίοδος.

 Στη συνάντηση εξετάστηκαν διάφορες προτάσεις, όπως η δημιουργία μιας νέας ραδιοσυχνότητας για όσους δεν είναι μέλη του Συνεταιρισμού, η υπογραφή συμβάσεων με τον Συνεταιρισμό κλπ, με τον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου να τονίζει και στις δύο πλευρές πως είναι ανάγκη «να συνεννοηθείτε και να τα βρείτε, πάντα καλοπροαίρετα και προς όφελος του κλάδου», προτείνοντας να εργαστούν προς αυτήν την κατεύθυνση με τη συνδρομή των νομικών τους συμβούλων. 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – 30 Σεπτεμβρίου 2023
https://www.pnai.gov.gr/archives/oldposts/ston-antiperifereiarchi-dodekanisou-oi-idioktites-taxi-gia-to-radiodiktyo