ΘΕΜΑ:  Στον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ

 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ δέχθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος επανέλαβε τις πάγιες θέσεις της περιφερειακής αρχής για το ζήτημα της απελευθέρωσης του κλάδου, υπογραμμίζοντας για μία ακόμα φορά ότι για το θέμα αυτό, όπως και για πολλά άλλα, η πολιτεία υποχρεούται να λαμβάνει υπόψη της τις ιδιαιτερότητες των νησιωτικών περιοχών, και κυρίως των τουριστικών.

Αφού κάλεσε ξανά τους επαγγελματίες του κλάδου να διεκδικήσουν την επίλυση των προβλημάτων τους με τρόπους και μεθόδους που δεν θα βλάπτουν τόσο το κοινωνικό σύνολο όσο και την εικόνα της Ρόδου στα μάτια των επισκεπτών της, ο κ. Χατζηδιάκος ζήτησε και είχε πλήρη ενημέρωση για τις επόμενες κινήσεις των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θανάσης Χατζηγεωργίου ευχαρίστησε τους κ. Γιάννη Μαχαιρίδη και Φώτη Χατζηδιάκο για τη στήριξη που είχε ο κλάδος από την Περιφέρεια, «αναλαμβάνοντας – όπως είπε – και το πολιτικό κόστος», και εξήγησε στον αντιπεριφερειάρχη τους λόγους που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.

Από την πλευρά του, ο κ. Χατζηδιάκος διαβεβαίωσε τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ ότι θα γίνει σχετική ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης στο επικείμενο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπως επίσης τέθηκε στη διάθεσή τους να τους συνοδεύσει στις συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών.

image_print