Με τους εργαζόμενους της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, τους οποίους δέχθηκε στο γραφείο του, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης  και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Φιλήμονας Ζαννετίδης  και ο Εντεταλμένος Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, Χρήστος Ευστρατίου.  Τους εργαζόμενους συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, Αγαπητός Πάλλας και ο Πρόεδρος του Σωματείου τους, Νίκος Ρεσβάνης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συνέχιση της λειτουργίας της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και μετά την 31η Δεκεμβρίου 2018, με τον  Περιφερειάρχη και το πολιτικό προσωπικό της Περιφερειακής Αρχής να δεσμεύονται ότι θα στηρίξουν την Εταιρεία και τους εργαζόμενους της,  με όλες τις δυνάμεις τους.

Ο κ. Χατζημάρκος κατέστησε σαφές ότι η προγραμματική συνεργασία της Περιφέρειας με την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και την ΠΕΔ είναι μια συνεργασία με κοινωνικό αποτύπωμα, η οποία δίνει λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα και διέξοδο σε διοικητικά αδιέξοδα του τόπου   μας.

Η Περιφερειακή Αρχή, πιστή στην ανάγκη διατήρησης και λειτουργίας της δομής που λέγεται ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και εξασφαλίζοντας όλα αυτά τα χρόνια τους απαιτούμενους πόρους για την εύρυθμη λειτουργία της,  στην τετραετία αυτής της συνεργασίας, εκτιμά το αποτέλεσμα ως κρίσιμο και χρήσιμο για τον τόπο.

Εξ αυτού δεσμεύεται προς τους εργαζόμενους της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ αλλά κυρίως προς την κοινωνία, να συνδράμει και να στηρίξει τη δράση αυτή με όλες της τις δυνάμεις. Με αυτό ως δεδομένο, η Περιφερειακή Αρχή θα στηρίξει, ως δίκαιη και αναγκαία, την νομοθετική παρέμβαση για τη συνέχιση της λειτουργίας της.