Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Φώτη Χατζηδιάκου πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στην οποία παραβρέθηκαν τα τακτικά μέλη της:  η υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Μουτάφη Δέσποινα – οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Δρακιού Μιχαήλ, κ. Γιαννακάκης Ιωάννης, και κ. Σαντορινιός Νεκτάριος και η προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας κα. Αντωναράκη Αρμονία.

       O Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στις κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τονίζοντας τη σημαντική συνδρομή των συμπολιτών μας στη λειτουργία του ενώ παράλληλα εξήρε, όπως και όλοι οι συμμετέχοντες, το σημαντικό έργο της κ. Μουτάφη στην εύρυθμη λειτουργία της δομής. Τα μέλη της Επιτροπής, στη συνέχεια προέβησαν στην υποβολή προτάσεως τροποποίησης του καταστατικού, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί και από το Περιφερειακό Συμβούλιο, προκειμένου να συμπεριλάβουν, περάν των οικονομικών και κοινωνικά κριτήρια, ώστε να ανταποκριθούν στις  ολοένα και αυξανόμενες αιτήσεις των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

       Ο Αντιπεριφερειάρχης και τα μέλη της Επιτροπής ευχαρίστησαν τις ποδοσφαιρικές ομάδες παλαιμάχων του Αφάντου και του Παναθηναϊκού για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν τα έσοδα του μεταξύ τους αγώνα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για την αγορά τροφίμων για τους δικαιούχους της δομής. Τέλος, μετά τη δημοσίευση σχετικής πρόσκλησης, ανοίχθηκαν οι προσφορές από τοπικές επιχειρήσεις για την αγορά τροφίμων σε περίπτωση ελλείψεων, ενόψει του Πάσχα. Τα μέλη της Επιτροπής ομόφωνα να επέλεξαν την οικονομικά πιο συμφέρουσα.

      Αναφορικά με την περίοδο του Πάσχα ο κ. Χατζηδιάκος δήλωσε ότι στην προσπάθεια αυτή θα πρέπει να συνδράμουμε όλοι μας, με σκοπό να συγκεντρωθούν το δυνατό περισσότερα αγαθά για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

image_print