Στα εγκαίνια του Παραρτήματος του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στο Καστελόριζο, που θα λειτουργεί στο ακριτικό μας νησί με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με το Δήμο Μεγίστης, παρέστη σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο αντιπεριφερειάρχης εξήρε τη σημασία της συγκεκριμένης δομής για τους ακρίτες του Καστελορίζου, δομή που στεγάζεται στο Πολυδύναμο Ιατρείο που κατασκευάστηκε, όπως και σε άλλα νησιά του νομού μας, από την πρώην Νομαρχία Δωδεκανήσου, κάτι που αναγνώρισε στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Παύλος Πανηγύρης..

Ο κ. Φ. Χατζηδιάκος συμμετείχε στην επιμνημόσυνη δέηση, στην τελετή κατάθεσης στεφάνων και στο σύνολο των εκδηλώσεων μνήμης για την Κυρά της Ρω, στο πλαίσιο των οποίων ο Δήμος Καστελορίζου τίμησε, μεταξύ άλλων, το Τμήμα Πολιτισμού της Περιφέρειας, υπό την αιγίδα και με τη στήριξη του οποίου πραγματοποιείται το Πολιτιστικό Φεστιβάλ στο νησί, που και φέτος σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Τη διάκριση παρέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, απούσης της αρμόδιας περιφερειακής συμβούλου Τζένης Φάκκα.