Στο Λονδίνο όπου εγκαινιάζεται η νέα επικοινωνιακή στρατηγική της χώρας, και συγκεκριμένα στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού στον κόσμο, τη World Travel Market, βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος, συμμετέχοντας στην αντιπροσωπεία της Ρόδου και άλλων νησιών του νομού μας, που προβάλλονται μέσα από οργανωμένα περίπτερα.

Ο αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη για διάφορα θέματα, κυρίως αυτά  που αφορούν στην τουριστική προβολή της χώρας και τους τρόπους προσαρμογής των περιφερειακών στρατηγικών προώθησης του τουριστικού προϊόντος στον εθνικό σχεδιασμό.

Ο κ. Χατζηδιάκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία του νομού μας στην έκθεση του Λονδίνου και υπογράμμισε τη σημασία της συμμετοχής των νησιών μας στην World Travel Market, που συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες στελέχη της διεθνούς τουριστικής βιομηχανίας, εκπροσώπους κυβερνήσεων και οργανισμών, αποτελώντας την αφετηρία για την υλοποίηση της τουριστικής στρατηγικής κάθε χώρας, μέσα από την οποία τα Δωδεκάνησα.