Την εθιμοτυπική επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αντιναύαρχου Κοσμά Χριστίδη, δέχθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος.

 Τον αρχηγό του ΓΕΝ συνόδευαν ο Ναυτικός Διοικητής Αιγαίου, αρχιπλοίαρχος Σπύρος Δημητρίου, ο Διοικητής Ναυτικού Σταθμού Ρόδου, αντιπλοίαρχος Γιώργος Μπουρίτης και ο υπασπιστής του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, πλωτάρχης Γιώργος Κυπριώτης.

 Ο αντιπεριφερειάρχης επεσήμανε την ουσιαστική και συμβολική σημασία που έχει η παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΝ στα νησιά μας και τον ενημέρωσε, μεταξύ άλλων, για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στις τοπικές αρχές και το ναυτικό, «μια συνεργασία που επιβεβαιώνεται καθημερινά και σε πολλά επίπεδα».

 Από την πλευρά του, ο κ. Χρηστίδης τόνισε πως «είναι πράγματι σημαντικό, ειδικά στις μικρές κοινωνίες, η συνεργασία να αναπτύσσεται σε θεσμικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο», ευχαριστώντας τον αντιπεριφερειάρχη και το σύνολο των τοπικών αρχών για τη στήριξή τους προς το ναυτικό, με τη διαβεβαίωση ότι αυτή η σχέση αμοιβαιότητας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και προς όφελος της κοινωνίας.

image_print