ΘΕΜΑ:  Στην Περιφέρεια η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φώτης Χατζηδιάκος: Τα δικά σας αιτήματα, δικές μας προτεραιότητες

Στο πλαίσιο της πανεργατικής απεργίας, χθες (Τετάρτη, 11/5) η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου παρέδωσε ψήφισμα καταγγελίας και διαμαρτυρίας στον αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκο.

Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Σάββας Χατζησάββας καταδίκασε τις πρακτικές απαξίωσης των εργαζομένων και των εργασιακών συνθηκών, σε χώρους δουλειάς, όπως το Νοσοκομείο, τα ξενοδοχεία, στις οικοδομές, στα δημόσια έργα κλπ.

Ζήτησε από τον αντιπεριφερειάρχη να σταλεί σαφές μήνυμα προς την εργοδοτική πλευρά για σεβασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων, με τον κ. Χατζηδιάκο να τονίζει πως «τα δικά σας προβλήματα είναι και δικά μας, τα δικά σας αιτήματα είναι οι δικές μας προτεραιότητες».

Ο αντιπεριφερειάρχης, μάλιστα, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το «ανησυχητικό φαινόμενο», όπως το χαρακτήρισε, παρά την κατανόηση που εκφράζεται και διαβεβαιώσεις από την κεντρική διοίκηση, όποτε οι εκπρόσωποί της επισκέπτονται την περιοχή μας, «εν τούτοις δεν προχωράνε πολλά πράγματα».

Οφείλουμε να διεκδικούμε συνεχώς και δυναμικά, πρόσθεσε ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος, διαβεβαιώνοντας για την αρωγή της Περιφέρειας στους αγώνες των εργαζομένων.

image_print